Seriösa flyttfirmor

“Kunden, service och kvalitét alltid i fokus”

 

 

Det finns flera sätt att hitta en seriös flyttfirma i Stockholm. Följande är några tips som kan hjälpa dig att göra en informerad beslut:

  1. Fråga vänner och bekanta: Om någon i din närhet har använt en flyttfirma i Stockholm, be dem om deras erfarenheter. De kan ge dig en idé om deras professionalitet, priser och service.
  2. Sök på internet: Du kan söka på nätet för att hitta recensioner och omdömen om flyttfirmor i Stockholm. Titta på deras webbplatser, se till att de har en professionell online närvaro och läs omdömen från tidigare kunder.
  3. Kolla med branschorganisationer: Du kan kontakta branschorganisationer som Swedish Moving, en organisation för flyttfirmor i Sverige, och se vilka företag som är medlemmar. Medlemmar i branschorganisationer är oftast mer seriösa och pålitliga.
  4. Be om offert: När du har hittat några företag som verkar lovande, be dem om offert på flytten. Jämför priser och tjänster och se till att du förstår vad som ingår i offerten.
  5. Fråga om försäkring: Se till att förstå vilken typ av försäkring som ingår i priset och vad som täcks i händelse av skador på dina saker under flytten.

Det är viktigt att ta sin tid och göra en grundlig undersökning när du väljer en flyttfirma. På så sätt kan du vara säker på att du har gjort ett informerat val och att du får en smidig och stressfri flytt.

 

Bara nöjda kunder

Vad säger våra kunder...

Professionell och service inriktad personal! Har använt denna firma vid tre bohags flyttar! Dom är alltid lika trevliga och hjälpsamma. Hög kvalité på tjänsterna och riktigt bra priser! Kan varmt rekommendera detta företag. 2012-06-16
Mimmi
Seriös firma! Mycket trevlig personal, arbetade snabbt och effektivt med flytt av vårt hem inom Stockholm. Bra pris. Kan verkligen rekommendera det här företaget!
Lasse
Transporter kvällar och helger! Proffsig personal som även gör transporter på kvällar och helger när man inte alltid finner tiden på vardagarna. Ringde och fick hjälp direkt med min transport! Jättenöjd! Rekommenderar dessa.
Darode
Bra jobbat. Trevlig personal. Kom på tid. Hittade en alternativ lösning för att få in ett piano i ett "knöligt" rum. Bra pris och toppenutfört jobb!
Najno

TIPS OCH TRIX FÖR ATT DIN FLYT SKA BLI SÅ BRA DEN KAN