Billig flyttfirma Stockholm med A&M Flytt

“Kunden, service och kvalitét alltid i fokus”

 

Som en billig flyttfirma i Stockholm, erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar för att göra din flytt så smidig och prisvärd som möjligt. Vi förstår att flytta kan vara dyrt och vi strävar efter att erbjuda lösningar som passar dina budgetbehov.

Vi har en stor erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar, stora som små, och vi har den teknik och utrustning som krävs för att göra din flytt enkel och stressfri. Vi har också ett brett utbud av förpackningsmaterial som är inkluderat i våra priser, så du slipper oroa dig för extra kostnader.

Så om du letar efter en billig flyttfirma i Stockholm med hög kvalitet och tillförlitlig service, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din kommande flytt och ge dig en smidig och prisvärd lösning.

Billig Flyttfirma Stockholm pris

Priserna för en flyttfirma i Stockholm varierar beroende på mängden av ägodelar du behöver flytta, avståndet till din nya destination, och andra faktorer såsom tidsramen för din flytt.

Vårt mål är att erbjuda ett kostnadseffektivt pris för våra tjänster och vi erbjuder alltid en gratis och ingående kostnadsestimering för din flytt. Vi tar också hänsyn till dina budgetbehov och vi strävar efter att erbjuda en lösning som passar dina unika behov.

Det är viktigt att notera att billiga priser inte alltid är ett tecken på dålig kvalitet. Vi har en stor erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service till ett rimligt pris.

Så om du letar efter en pålitlig flyttfirma i Stockholm med kostnadseffektiva priser, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din kommande flytt och ge dig en lösning som passar dina behov och budget.

 

Priset för din flytt i Stockholm

Priset för en flytt är den vanligaste fråga som ovi får. Faktum är att det finns många faktorer som påverkar det totala priset för en flytt.

En av de främsta faktorerna är mängden av saker som ska flyttas. Ju mer du behöver flytta, desto mer personal kommer du behöva anställa och desto högre blir kostnaden. Det är också viktigt att ta hänsyn till antalet flyttgubbar som behövs. En mindre bohagsflytt kan det räcka med två flyttkillar eller tjejer, medan en stor företagsflytt kanske behöver tio eller fler.

Timpriset är också en viktig faktor. Vanligtvis ligger timpriset mellan 350 och 500 kronor, men om du anlitar fler från samma flyttfirma så kan priset bli lägre.

Sist men inte minst är när och var du planerar att flytta. Flyttar du till en stor stad som Stockholm, Göteborg eller Malmö kommer du sannolikt att behöva betala mer än om du flyttar inom samma stad.

Det är viktigt att notera att priserna varierar från flyttfirma till flyttfirma. Det är därför viktigt att göra en ingående jämförelse innan du väljer en flyttjänst för att se till att du får den bästa tjänsten till ett rimligt pris.

Billig flyttfirma stockholm

Spara pengar på din flytt med en billig flyttfirma

Som en av de ledande flyttfirmorna i Stockholm har AMFlytt hjälpt många kunder att spara pengar på sina flyttar genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service. Genom att välja AMFlytt kan du känna dig trygg med att du får en pålitlig och professionell flyttfirma som samtidigt ger dig ett prisvärt alternativ.

Här är några av de sätt som AMFlytt hjälper dig att spara pengar på din flytt:

 • Konkurrenskraftiga priser – AMFlytt erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla typer av flyttar, oavsett om du flyttar till en annan stadsdel eller en annan stad. Genom att välja AMFlytt kan du vara säker på att du får ett bra pris för din flytt.
 • Flexibla paket – AMFlytt erbjuder olika paket för att passa dina specifika behov. Om du vill spara pengar kan du välja ett grundläggande flyttpaket som inte inkluderar extra tjänster som packning och montering.
 • Förhandlingsbara priser – AMFlytt är alltid öppna för att förhandla om priser. Om du är intresserad av att använda våra tjänster men inte är nöjd med priset, är vi mer än glada att diskutera andra alternativ med dig.
 • Skräddarsydda lösningar – Vi på AMFlytt förstår att alla flyttar är olika och att varje kund har sina egna behov. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov och hjälper dig att spara pengar på flytten.
 • Erfarenhet och kunskap – Genom vår långa erfarenhet och omfattande kunskap om flyttbranschen, har vi utvecklat effektiva metoder för att hantera flyttar på ett sätt som minimerar kostnaderna utan att kompromissa på kvaliteten.

Oavsett vilken typ av flytt du behöver hjälp med, kan AMFlytt hjälpa dig att spara pengar genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att spara pengar på din flytt med oss som din “Billig flyttfirma Stockholm

Bara nöjda kunder

Vad säger våra kunder...
Professionell och service inriktad personal! Har använt denna firma vid tre bohags flyttar! Dom är alltid lika trevliga och hjälpsamma. Hög kvalité på tjänsterna och riktigt bra priser! Kan varmt rekommendera detta företag. 2012-06-16
Mimmi
Seriös firma! Mycket trevlig personal, arbetade snabbt och effektivt med flytt av vårt hem inom Stockholm. Bra pris. Kan verkligen rekommendera det här företaget!
Lasse
Transporter kvällar och helger! Proffsig personal som även gör transporter på kvällar och helger när man inte alltid finner tiden på vardagarna. Ringde och fick hjälp direkt med min transport! Jättenöjd! Rekommenderar dessa.
Darode
Bra jobbat. Trevlig personal. Kom på tid. Hittade en alternativ lösning för att få in ett piano i ett "knöligt" rum. Bra pris och toppenutfört jobb!
Najno

Dolda kostnader när man anlitar en flyttfirman

Att anlita en flyttfirma kan spara dig mycket tid och stress, men det är viktigt att komma ihåg att det också kan innebära extra kostnader. Förutom den uppenbara kostnaden för själva flytten, finns det också en del dolda kostnader som du bör vara medveten om innan du anlitar en flyttfirma.Detta gäller inte när ni anlitar oss på AM flytt.

Här är några vanliga dolda kostnader som du bör vara uppmärksam på när du anlitar en flyttfirma:

 1. Extra avgifter för tunga eller ömtåliga föremål – Om du har tunga eller ömtåliga föremål som kräver extra försiktighet eller specialhantering, kan flyttfirman ta ut extra avgifter för att hantera dessa föremål.

 2. Avgifter för förseningar – Om din flytt tar längre tid än förväntat, till exempel på grund av trafik eller andra oväntade hinder, kan flyttfirman ta ut extra avgifter för den extra tid som krävs.

 3. Förvaringsavgifter – Om du behöver förvara dina föremål under en längre tid efter flytten, kan flyttfirman ta ut extra avgifter för förvaringstjänster.

 4. Försäkringsavgifter – Även om de flesta flyttfirmor erbjuder en viss typ av försäkring för dina föremål under flytten, kan det finnas extra avgifter för att få en högre täckning eller för att täcka särskilda föremål.

 5. Avgifter för tilläggstjänster – Om du behöver extra tjänster som packning, montering eller avmontering av möbler, kan flyttfirman ta ut extra avgifter för dessa tilläggstjänster.

 6. Extra avgifter för trappor eller långa avstånd – Om din bostad har trappor eller om avståndet mellan flyttbilen och ditt hem är långt, kan flyttfirman ta ut extra avgifter för att hantera dessa utmaningar.

För att undvika oväntade kostnader när du anlitar en flyttfirma är det viktigt att du noga granskar alla kostnader och avgifter innan du anlitar dem. Fråga efter en detaljerad offert som tydligt beskriver alla kostnader och avgifter som kan uppstå under flytten. Det är också en bra idé att jämföra priser och avgifter från flera olika flyttfirmor för att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen för din flytt.

TIPS OCH TRIX FÖR ATT DIN FLYT SKA BLI SÅ BRA DEN KAN